ALBATROSS Sponsor

MPL Parking Solutions

MPL biedt een breed pakket aan integratie concepten om u te ondersteunen in het parkeerbeheer. Of het nu gaat om 24/7 beheer en monitoring of dagdelen wij passen ons op uw behoefte aan. Meerdere parkeergarages maken al gebruik van MPL Parking Solutions voor remote beheer en monitoring dienstverlening om zo een prettige en veilige parkeeromgeving te realiseren.

Wij bieden een onafhankelijke centrale oplossing om uw parkeergelegenheden remote te beheren en te monitoren. Hiermee kunt u efficiënte opereren, bespaart u kosten en verhoogt u de klant tevredenheid. Of het nu gaat om volledig of gedeeltelijk beheer van technische componenten met of zonder aansturing. U bent altijd op hoogte van de status van uw parkeergelegenheden. Naast de aansturing bieden wij uiteraard ook het beheer en monitoring van de safety & security devices in de parkeergelegenheden. Alles wordt binnen ons Hosted PSIM+ platform gevisualiseerd en gekoppeld aan de op maat gemaakte workflow processen om zo tot de gewenste afhandeling en/of escalatie te komen. Wilt u meer weten over onze integratie mogelijkheden dan nodigen wij u graag uit voor een presentatie van onze concepten

MPL Easy Safe integrations

MPL Easy Safe Integrations, biedt PSIM+ aan als een oplossing die veel verder gaat dan de gebruikelijke reikwijdte van een traditionele alarmcentrale. MPL biedt onafhankelijkheid (van leveranciers van subsystemen) en flexibiliteit. Hierdoor is MPL Easy Safe Integrations in staat om volledige softwareplatform- connectiviteit aan te bieden die de gebruiker in staat stelt verschillende systemen te integreren en te beheren via een uitgebreide gebruikersinterface. De analisten, programmeurs en consultants van MPL Easy Safe Integrations zijn hierin gespecialiseerd.

Voor meer informatie of een afspraak ga naar onze website;