Inschrijven

Parking Golf Open is er voor iedereen! Zowel voor fanatieke golfers, voor golfers die zo nu en dan eens een balletje slaan als voor mensen die het leuk vinden om eens kennis te maken met deze fantastische sport en een leuke dag willen beleven. Je kan inschrijven voor de volgende onderdelen:

PGO Classic Course

PGO Classic Course wordt gespeeld in de spelvorm individueel greensome stablefort. Maximaal handicap is 36,0. De winnaar zal de PGO CUP wisseltroffee en eeuwige roem winnen. Voor de longest drive en neary zijn eveneens prachtige wisselbekers te winnen.

Je kan meedoen als individuele deelnemer of als bedrijf met een flight (4 personen). Met een flight bepaalt jij met wie je speelt. Een mooie gelegenheid om goede relaties of klanten in de watten te leggen!
De kosten voor deelname aan het Parking Golf Open bedragen € 125,- per persoon exclusief btw. Indien je als bedrijf een flight adopteert betaal je € 450,- voor de gehele flight (4 personen) exclusief btw.

PGO Challenge Course

Voor deelnemers met een handcap > 36,0 of mensen met een lagere handicap die zeer weinig spelen is de Challenge course zeer geschikt. Je hebt de keuze tussen 9 holes of 18 holes op de PGO Challenge Course. Deze par 3-4 baan heeft 9 volwaardige holes. De wedstrijd zal worden gespeeld in twee delen van ieder 9 holes. Na de eerste ronde kan je van flight wisselen zodat je de tweede ronde ook met andere personen speelt. De dag zal worden afgesloten met een netwerkborrel en diner. De kosten voor deelname aan de PGO Challenge Course bedragen € 125,- per persoon exclusief btw. Ideale combinatie van wedstrijd en relatienetwerken! 
Neem je wel je eigen golfclubs mee? Als je die niet hebt kan je die huren bij de golfbaan (zie inschrijfformulier).
 
PS: Is 18 holes te veel voor je? Schrijf je dan in voor de tweede ronde van 9 holes.

 

Clinic

Voor de echte beginners en voor een eerste kennismaking met deze prachtige sport is de Clinic geschikt. Hierin worden ’s ochtends de beginselen van de verschillende slagen door golfprofessionals worden bijgebracht. Na de lunch zal ’s middags het geleerde in verschillende spelvormen worden geoefend. De dag zal worden afgesloten met een netwerkborrel en diner. De kosten voor deelname aan deze geheel verzorgde  clinic bedragen € 125,- per persoon exclusief btw.
 

Netwerkborrel & Diner

Is golfen niet jouw ding? of heb je geen tijd om de hele dag aanwezig te zijn? Meld je dan aan voor het programma vanaf de Netwerkborrel. Deelname hieraan kost € 75,- exclusief btw. Aanmelden kan via info@pnnl.nl.