Inschrijven

Parking Golf Open is er voor iedereen! Zowel voor fanatieke golfers, voor golfers die zo nu en dan eens een balletje slaan als voor mensen die het leuk vinden om eens kennis te maken met deze fantastische sport en een leuke dag willen beleven. U kunt zich inschrijven voor de volgende onderdelen:

PGO - Classic

PGO-Classic zal worden gespeeld in de spelvorm individueel greensome stablefort. Maximaal handicap is 36,0. De winnaar zal de PGO wisseltroffee en eeuwige roem winnen. Voor de longest drive en neary zijn eveneens prachtige wisselbekers te winnen.

Je kan meedoen als individuele deelnemer of als bedrijf met een flight (4 personen). Met een flight bepaalt ú met wie u speelt. Een mooie gelegenheid om goede relaties of klanten in de watten te leggen!

De kosten voor deelname aan het Parking Golf Open bedragen € 125,- per persoon exclusief btw. Indien u als bedrijf een flight adopteert betaalt u € 450,- voor de gehele flight (4 personen) exclusief btw.

PGO - Challenge

Voor degene die al vaker (> 3 keer) aan een clinic hebben meegedaan of voor GVB-ers die zeer weinig spelen is deze keuze zeer geschikt. U speelt hebt de keuze tussen 9 holes of 18 holes op de PGO- Challenge. Deze par 3-4 baan heeft 9 volwaardige holes. De wedstrijd zal worden gespeeld in twee delen van ieder 9 holes. Na de eerste ronde kunt u van flight wisselen zodat u de tweede ronde ook met andere personen speelt. De dag zal worden afgesloten met een netwerkborrel en diner. De kosten voor deelname aan de PGO- Challenge bedragen € 125,- per persoon exclusief btw. Ideale combinatie van wedstrijd en relatienetwerken! Indien u als bedrijf een flight adopteert betaalt u € 450,- voor de gehele flight (4 personen) exclusief btw.
Neemt u wel uw eigen golfclubs mee? Als u die niet heeft kunt u die huren bij de golfbaan (zie inschrijfformulier).
 

Clinic

Voor de echte beginners en voor een eerste kennismaking met deze prachtige sport is de Clinic geschikt. Hierin worden ’s ochtends de beginselen van de verschillende slagen door golfprofessionals worden bijgebracht. Na de lunch zal ’s middags het geleerde in verschillende spelvormen worden geoefend. De dag zal worden afgesloten met een netwerkborrel en diner. De kosten voor deelname aan deze geheel verzorgde  clinic bedragen € 125,- per persoon exclusief btw.
 

Netwerkborrel & Diner

Is golfen niet uw ding? of heeft u geen tijd de gehele dag aanwezig te zijn? Meld u dan aan voor het programma vanaf de Netwerkborrel. Deelname hieraan kost € 75,- exclusief btw. Aanmelden kan via info@pnnl.nl.